Copyright 2024 - Телевизионен сервиз

Телевизионен сервиз Софияз за LCD - , ще Ви представим малка информация за LCD телевизори.

SAMSUNG телевизор смарт

Течнокристален дисплей телевизори (Liquid-crystal-display televisions ) (LCD TV) са телевизионни приемници, които използват LCD дисплей технология за производство на изображения. LCD телевизори са по-тънки и по-леки от електронно-лъчевата тръба (CRT мониторите) на подобен размер на дисплея, и са на разположение в много по-големи размери. Когато производствените разходи са намалели, тази комбинация от функции, изработен LCD телевизори практически за телевизионни приемници.

През 2007 г., LCD телевизори надминават продажбите на CRT-базирани телевизори в света за първи път, и техните данни за продажбите в сравнение с други технологии се ускоряват. LCD телевизори са бързо измества само основни конкуренти на пазара на голям екран, телевизия с плазмени екрани и задно прожектиране. LCD-тата са, от момента, най-широко произвеждани и продавани телевизия тип дисплей.

LCD-тата също имат различни недостатъци. Други технологии справяне с тези слабости, включително органични светодиоди (OLED), нахранени и SED, но от 2014 г. нито един от тях са влезли широкото производство за телевизионни екрани.

 

Ранните LCD телевизори са широко осмивани за лошото им цялостното качество на изображението, най-вече на раздвоено изображение върху бързо движещи се изображения, лошо съотношение на контраста, както и кални цветове. Въпреки многобройните предсказания, че други технологии винаги ще победи LCD монитори, масивна инвестиция в LCD производство, производство и електронна обработка на изображения е адресирано много от тези проблеми.

Поправка на телевизори София  -Ем Джи Си

TV serviz remont  

 

 Ремонт на майнбоард

Тв сервиз София - натрупване на прах вътре в корпуса и повреда в системите за охлаждане. Доста неприятен проблем.  Това води до прегряване на вътрешните компоненти, което от своя страна води до повреда на електрониката. Телевизора започва да държи странно - рестартира се, самоизключва се и други подобни странни действия.
Телевизионен сервиз София искаме да Ви дадем полезна информация, как да предпазите своят телевизор от повреда.
   - Използвайте в добре проветрено помещение, с минимално прах. Това ще осигури добра защата на компонентите в телевизора.
  -  Хубаво е веднъж годишно да го поверявате в нашият център за Ремонт на телевизори . - Извършване на профилактика, почистване с което се удължава живота на апарата. 

  - Ако не използвате телевизора, стои на вилата, или често пътувате в командировка - то е хубаво да изключвате телевизора от захранващата мрежа.

  - Не оставяйте статичното изображение повече от 20 мин на екрана. Това води до прегравяне на някой пиксели

  - Най-важното което трябва да знаете, е че не трябва да  ремонтирате сами у дома своят телевизор с цел да изпробвате вашите технически умея. Това е сложно и скъпо устройство, както и  последиците от такава намеса, които ще увеличат разходите за отремонтиране на телевизора. Най-добре е да се връжите с нашият ТВ Сервиз за Поправка на телевизори София.  Ние от своя страна Ви гарантираме - бърз, сигурен и с гаранция ремонт.

slide 3

Свържете се с нашият  ТВ Сервиз 

 

Допълнителни връзки 

Телевизионен сервиз SONY София
Телевизионен сервиз LG София
Телевизионен сервиз Philips София
ТВ сервиз Panasonic София
Телевизионен сервиз NEO София
Телевизионен сервиз JVC София
Телевизионен сервиз Crown София
ТВ сервиз Samsung София
ТВ сервиз Toshiba София
Телевизионен сервиз Finlux София
ТВ сервиз Daewoo София

f t g