Copyright 2022 - Телевизионен сервиз
 Телевизионен сервиз София WWW.TELEVIZIONEN-SERVIZ.COM

Важно!!! Сервизът няма да работи на 13.08.2022. Моля да ни извините
Сервиз за  Телевизори София 

Нашия телевизионен сервиз изкупува развалени  LED телевизори и монитори.
Телевизор със счупен или увреден дисплей - НЕ подлежи на ремонт!!!

 

 

Телевизионен сервиз София

За нас: Добре дошли в Televizionen-serviz.com. Телевизионен сервиз е разположен в София  с многогодишен опит в сферата на ремонт всички видове телевизори, монитори, аудио и видео техника  ( LCD , PLASMA. LED и др.) както и всички видове марки телевизори Samsung, LG, PHILIPS, Crown, Panasonic, Sony, toshiba и др. Нашия телевизионен сервиз София разполага с високо - квалифициран екип с нужните сертификати занимаващ се повече от 20 години в сферата на телевизионните  услуги и ремонт на телевизориВ нашата практика сме  изградили начин на работа - винаги да държим клиента в течение, как протича процеса по ремонта на телевизора, докато се сервизира в нашия телевизионен сервиз. Ще бъдете информирани за това – в какво състояние е телевизора, какво може би е довело до дефектирането му , какви елементи трябва да се подновят и каква ще е стойността на ремонта. Гарантираме на нашите клиенти – бърз, качествен и сигурен ремонт.

След всеки извършен ремонт ТВ Сервиз София  издава гаранционна карта.
Гаранцията зависи от това, какъв е телевизора и какъв ремонт е претприет за него.

Седалището  на телевизионния сервиз се намира в:

 гр. София в жк. Белите Брези бл,7
На Google навигация адреса най-точно излиза:
ул. Битоля номер 6 (входа на паркинга ни е срещу номер6) 

 

Телевизионен сервиз  СофияСрокове за поправка в нашия тв сервиз:  След като докарате вашия телевизор или искате да използвате нашата услуга за безплатен транспорт, сервизен техник ще прегледа изгорелия или повреден телевизор и след установяване на дефекта, наш служител ще ви се обади за да ви информира какво е повредено и колко би струвал ремонта на телевизора и нужното време за сервиз. След като потвърдите, че сте съгласни с цената за поправка на вашият телевизор ще бъде поправен и ще получите обаждане кога да си го получите след тестването или кога да ви се докара. Обикновенно срока в нормално натовареност е от 24 до 48 часа. В редки случай сервиз на телевизори  не си заслужава. Например при повреда на панел на телевизор или е вчупен, цената на  смяна на панел е колкото да си купите нов. Сами разбиртате. че по добре да си купим нов. Цената на нов панел е висока заради политиката на производителите. Времето за Ремонт зависи от много фактори. Повечето телевизори ги ремонтираме  за срок от 1,2 дни, ако  няма налични части в нашия телевизионен сервиз София или в склада ще се наложи да се поръчат части извън България това може да отнеме около 10 дни. а извън европа дори и месец.

smart tvЦени за телевизионен сервиз: цените се оформят по следния начин:

- Размер в инчове на вашият телевизор  + Използвани части нужни за поправка на телевизора  - може и да прегледате подробна ценова листа на телевизионен сервиз ТУК

Нашия високо квалифициран екип е специлиазиран в сервиз за телевизори на ниво елемент. Така ще ви спестим пари за поправка за всеки ремонт получавате гаранция 

Гаранция за извършен ремонт на телевизионен сервиз София: За всеки наш ремонт получавате гаранция за извършената услуга. Гаранционния срок е от 3 до 6 месеца за ремонт на телевизори, lcd led, plazma и кинескопни. Гаранцията важи само за отремонтиран дефект. Ако използвате услугата безплатен транспорт, при гаранционно обслужване се заплаща транспорта.
Нашият сервиз е единствения, който дава 6 , дори и над 6 месеца гарнация. Така гарантираме на нашите клиенти качество и сигурност в ремонта, който е извършен на телевизора. 

Посещение и ремонт на адрес: Ние от телевизионен сервиз не предлагаме услуга посещение и ремонт на телевизор на адрес. Вместо това предлагаме БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ на всички телевизори самсунг и др.

Зposeshtenie i remont na adres ащото не предлагаме ремонт на адрес, а безплатен транспорт от и до клиента:

-Цената  за сервиз на тв се оскъпява. Причината е,  при посещение на адрес трябва да се заплати и времето което пътува нашия техник. А в гр. София това може да отнеме много време. Затова имаме специализиран транспорт за телевизори, който може да вземе вашия телевизор от адрес. Телевизора ще бъде докаран  до сервиза и  след ремонт и тест ще бъде върнат 

-Неудобство за работа, особено за новите телевизори, трябва да се сложат в легнало положение. 

-Липсата на части- поради големия пазар на телевизори и различните им марки няма как да се снабдим със всички видове части. и когато се наложи някоя част и трябва да се чака и на адрес няма как да стане.

-Тестване на телевизор на адрес е много трудно. За повечето дефекти се изисква дълго време за тестване, поне няколко часа.

-При ремонт в телевизионен сервиз София , ТВ ще бъде тестван и ще получите съответната гаранция за извършения ремонт.

При ползването на услугата безплатен транспорт, моля при наличието на телевизор по голям от 32" да усигурите помощник за качване на телевизора в колата.

Тук може да направите онлайн заявка за безплатен транспорт на телевизори. ще получите в рамките на един час обаждане от нас служител за потвърждение

За контакти с нашия телевизионен сервиз София ТУК 

За по-подробна информация вижте телевизонен сервиз София 

ТВ сервиз техник

 

Услуги на нашият телевизионен сервиз 

* Диагностика на всички марки и модели телевизори

* Ремонт на всички марки и модели телевизори.


* Ремонт и продажба на дистанционни управления.


* Ремонт на монитори.


* Настройка на телевизия по домовете.


* Монтиране на новозакупени телевизори.


* Поддръжка на хотели, офиси и здравни заведения.


* Безплатен транспорт за град София.

* Безплатна консултация по телефона.

* Ремонт на аудио и видео техника и др. .

 

 

 

Нова услуга на Телевизионен сервиз София   

Телевизионен сервиз София Напълно безплатно предлага услуга консултация по телефона. Ако имате проблем, или нужда да чуете професионалното мнени на нашият квалифициран екип, то не бива да се колебаете да го направите. Винаги може да ни потърсите по всякакви въпроси и проблеми свързани с вашата техника. Ще получите обстоини отговори на високо ниво, за проблемите, които Ви интересуват.

ТВ сервиз София

 

Нашите цели са : 
* Бързо реагиране за отстраняване на повредата в телевизора
* Качествен ремонт
* Доволни клиенти

За нашите клиенти вече предлагаме интересни статии, в които описваме проблемите и как да се справим с тях при дефект на телевизора ни. 
Може да ги прочетете отдолу и дори някой от вашият телевизор да е описан:


Ремонт на телевизори Самсунг
Ремонт на телевизори Филипс
Ремонт на телевизори Панасоник
Ремонт на телевизори Сони
Ремонт на телевизори ЛГ

 Ремонт на телевизори Тошиба

Ремонт на телевизори Краун

 

Телевизионната техника в последното десетилетие, толкова много напредна, че станахме зависими към нея. Една вечер без вечерната емисия новини, любимият тв сериал или музикален канал, положението става непоносимо. За това Сервиз за телевизори София Ем Джи Си, предлага на своите клиенти – Експресни ремонти в рамките на 24 часа. За повече информация по тази услуга, свръжете се с нашият сервизен екип - Контакти.

 

!!!Важно!!! ЕКСПРЕСНИ РЕМОНТИ ОТ ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРВИЗ СОФИЯ 
Подобен тип ремонт се осъществява само при наличие на модули и компоненти.

Безплатен транспорт  - софия !!!

Банишора - Дианабад  -жк. Сухата река  -жк. Красно село - Гео Милев - Люлин - Ситняково
Красна поляна - Сердика - Лагера -Зона Б-5 - Б-18 - Б19 - Дървеница - Слатина - Полигона 
Христо Смирненски - Света Троица - Толстой - Разсадника - Модерно предградие - Надежда
Орландоци
- Малашевци - Западен парк - Илинден - Илиенци - Бенковски - Мотописта - Обеля
квартал Филиповци
 - Княжево - Симеоново - Oвча Купел - Стрелбище - Студентски Град
Захарна Фабрика  - Подуене -Горна Баня - Оборище - Драгалевци - Младост  - Бъкстон 
Хаджи Димитър - Лозенец - Факултета - Нови Искър - Дружба - Бели брези - Емил Марков-
Бояна - Борово- Гоце делчев -хладилника - Мотописта - Крива река - Света троица - Обеля - 
Връбница-Свобода - Надежда - Лев толстой - Левски - Васил левсли - Враждебна 
-Христо ботев- кв. Полигона - Малинова долина - Симеоново , Драгалевци , Манастирски ливади , Павлово , Карпузица , Жк борово

Етикети: Сервиз телевизори София, сервиз за телевизори, ремонт на телевизори София, Поправка на телевизори София, евтин ремонт на телевизори София, Бърз сервиз за телевизори, Тв сервиз София, Самсунг, Филипс, Панасоник, Сони, LG, Краун, Ариели, Санг, Финлукс

 

Допълнителни връзки 

Телевизионен сервиз SONY София
Телевизионен сервиз LG София
Телевизионен сервиз Philips София
ТВ сервиз Panasonic София
Телевизионен сервиз NEO София
Телевизионен сервиз JVC София
Телевизионен сервиз Crown София
ТВ сервиз Samsung София
ТВ сервиз Toshiba София
Телевизионен сервиз Finlux София
ТВ сервиз Daewoo София

f t g