Copyright 2024 - Телевизионен сервиз

Телевизионен сервиз София - Ем Джи Си, ще Ви представим малка информация за плазмените телевизори.

SAMSUNG телевизор смарт

Технологията за производство на плазмени телевизори  се е появила още през 60-те години на миналият век. Относително доста скоро те стават достъпни в по широк кръг. Съществуват два типа устройства с плазма. Това са плазмени панели и плазмени телевизори. Както при обикновенните кинескопни телевизори се развалят кинескопите, така и при плазмените телевизори - панелите дефектират. Панелите имат дял на работа в часове. Някой от тях дефектират от 10 до 1500 час на работа. Дефектите в плазмените телевизори, могат да се разделят на дялове, които разкриват техните проблеми.

Поправка на телевизори София  -Ем Джи Си

TV serviz remont  

1. Дефектен панел - Картианта изчезва, част от картината я няма. Това ясно обяснява че телевизора има изгорели пиксели, или както е известно в ТВ сервиз -фосфорният слой. Това е особено забележимо, когато на екрана се получава неподвижно изображение в голям период от време. Дори и при смяна на канала, картината от предният канал може да остане на дисплея.

 

2. Дефект в тунера. Този проблем е елементарен да се разбера, когато дефекта е в тунера. При нормална работа на телевизора, започва да губи сигнал, изкривява изображението, или при автоматично търсена на канали - не намира нищо. Тогава имате проблем с тунера и трябва да е обърнете към сервиз за Поправка на телевизори

 Ремонт на майнбоард

3. Тв сервиз София - натрупване на прах вътре в корпуса и повреда в системите за охлаждане. Доста неприятен проблем.  Това води до прегряване на вътрешните компоненти, което от своя страна води до повреда на електрониката. Телевизора започва да държи странно - рестартира се, самоизключва се и други подобни странни действия.
Телевизионен сервиз София искаме да Ви дадем полезна информация, как да предпазите своят телевизор от повреда.
   - Използвайте в добре проветрено помещение, с минимално прах. Това ще осигури добра защата на компонентите в телевизора.
  -  Хубаво е веднъж годишно да го поверявате в нашият център за Ремонт на телевизори . - Извършване на профилактика, почистване с което се удължава живота на апарата. 

  - Ако не използвате телевизора, стои на вилата, или често пътувате в командировка - то е хубаво да изключвате телевизора от захранващата мрежа.

  - Не оставяйте статичното изображение повече от 20 мин на екрана. Това води до прегравяне на някой пиксели

  - Най-важното което трябва да знаете, е че не трябва да  ремонтирате сами у дома своят телевизор с цел да изпробвате вашите технически умея. Това е сложно и скъпо устройство, както и  последиците от такава намеса, които ще увеличат разходите за отремонтиране на телевизора. Най-добре е да се връжите с нашият ТВ Сервиз за Поправка на телевизори София.  Ние от своя страна Ви гарантираме - бърз, сигурен и с гаранция ремонт.

slide 3

Свържете се с нашият  ТВ Сервиз 

Допълнителни връзки 

Телевизионен сервиз SONY София
Телевизионен сервиз LG София
Телевизионен сервиз Philips София
ТВ сервиз Panasonic София
Телевизионен сервиз NEO София
Телевизионен сервиз JVC София
Телевизионен сервиз Crown София
ТВ сервиз Samsung София
ТВ сервиз Toshiba София
Телевизионен сервиз Finlux София
ТВ сервиз Daewoo София

f t g