• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2024 - Телевизионен сервиз

Безплатен транспорт

Bezplaten transport tv Нашия телевизионен сервиз предлага безплатен транспорт  на вашия телевизор в рамките на София и Пловдив 

Консултация

Безплатна  Поддръжка на телевизионен сервиз

Ако имате проблем с вашият телевизор, не се колебайте ПОЗВЪНЕТЕ

тел. : 087 72 382 32

 

Онлайн заявка

онлайн заявка за ремонт на телевизориТук може заявите вашата заявка за нашата услуга безплатен транспорт 

Какъв телевизор да си купим

 

Ремонт на телевизор LGИма няколко важни неща, на които да обърнете внимание при закуването на телевизор бил той кинескопен, plasma, lcd или Led.

1. Търсете максимално дълъг срок на гаранцията, въпреки че повечето марки дават по 2 години. Ако има опция да си доплатите за гаранция добре я обмислете.

2. Обърнете внимание колко херцов е съответния телевизор колко повече толкова по добре

3.Търсете Full HD, а не HD Ready

4. След като закупите телевизор, много внимавайте да не ударите или да падне понеже в тези случаи се чупи самия панел (екрана), а това гаранция не го поема, другото още по-лошо, е че нов екран е много трудно да се намери а цената му е 60%-70% от цената на цял нов телевизор.

5. За ремонт след като изтече гаранцията е много важно каква марка е телевизора ви понеже някои марки се ремонтират по-трудно от други поради простата причина, че за някои резервни платки и части спират да се произвеждат след втората година от производството на съответния модел, кои марки са по лесни за ремонт не мога да ви кажа поради фирмени причини, но тези които са по разпространени имат по голям шанс за ремонт.

Има още критерии за нов телевизор но тези са главните.
За повече информация свържете се с нашия  телевизионен сервиз София , Пловдив

 

Поздрави от екипа на нашия Телевизионен сервиз гр. София и гр. Пловдив

f t g