• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2022 - Телевизионен сервиз

Безплатен транспорт

Bezplaten transport tv Нашия телевизионен сервиз предлага безплатен транспорт  на вашия телевизор в рамките на София и Пловдив 

Консултация

Безплатна  Поддръжка на телевизионен сервиз

Ако имате проблем с вашият телевизор, не се колебайте ПОЗВЪНЕТЕ

тел. : 087 72 382 32

 

Онлайн заявка

онлайн заявка за ремонт на телевизориТук може заявите вашата заявка за нашата услуга безплатен транспорт 

Сервиз за поправка на телевизори София - LG - SAMSUNG- SONY - PHILIPS - TOSHIBA - NEO - SANG - CROWN
Свободен текст от нашият главен технически ръководител.

Сервизен център Ем Джи Си вече повече от 13 години се занимава със сервиз за попраква на телевизори София
сервиз за ремонт на телевизори София - Самсунг, ЛГ , Сони, Филипс
Решихме да Ви запознаем с нашето мнението като префесионалисти , което да изберете ако сте пред дилема за закупуването на нов телевизор.
Грандоманията за нови и все по-големи телевизори е обвзела хората по цял свят, особено по-младото поколение. Колкото по-голям , толкова по-добре. Има хора, които искат да си сменят апартамента , за да има по-голям хол, за да може да си монтира на стената новият 85 инчов телевизор на Сони. Обаче да караме по същество.
Марките, които най-много препоръчваме за закупуване разбира се е LG или Сони. Веднага сме получавали при такъв съвет, а защо не Самсунг. Самсунг са лидери в продажбите на телевизори, но при тях в повечето случай се заплаща марката. Лг например не може с нищо да са над тях,. но като качество , материали , картина и функций са едно към едно, обаче ЛГ е една идея по евтин.Така,че ако не държите отлкова на дизайн. защото самсунг са една идея по-добри в това и искате да спестите едни 100 лв си купете ЛГ.
А защо Сони ли ? Не са ли по-скъпи?
Да, Сони са по-скъпи определено , но като дизайн, изработка, качество на частите за разлика от Самсунг и ЛГ са една идея по-качествени. Обаче Сони вече не правят дисплей, а се произвеждат от някаква незнаин за нас китайска фирма, което след време започват да им дефектират панелите. През изминалато десетилетие Сони и Панасоник беше марката, която не влизаше по сервизите. Това бяха модели ТОП и никога не се разваляха. Хората ги гледаха по 15 години от 6 сутринта до 23ч вечерта нон стоп и те бяха непоклатими. Никога в тях не можеше да има надут кондензатор или каквото и да е било. Всеки втори клиент, който си кара телевизора за ремонт в нашият сервиз изразява думите и възхищението съм точно към тези две марки. 
" Аз имам телевизор Сони CRT лампов от 95 година и съм го занесъл на вилата и още работи. Стои в студ, влага, навън на двора, дъжд го вали и цветовете му са прекрасни."
 Да, ние сме сигурно в това, защото много добре сме наясно от качеството на тези модели. Все пак сме се учили на тези апарати да работи, но за съжаление днешните телевизори нямат нищо общо.
Марката Сони винаги ще си тежи с Името. Все още съм на мнение,че цветовете са прекалено ясни и изразени. Лично моето мнение, е че Сони е марката, която си остава лидер, но като техническо лице си имам друга марка, която ще опиша по-долу. Ако сте харесали в магазина телевиозр Сони , то не се колебайте - купувайте. 
Гаранционите сервиза вече са доста ангажирани, защото не могат да се оплачат от липса на дефектирали гаранционни телевизори от тази марка. Също така и те имат проблеми с лед подсветките. Доста ама доста по-рядко от Филипс, Самсунг и Лг , но и при тях се случва да дефектират. Има ли сме случай, в които в сервиза постъпва 65" телевизор сони  на който му е изгоряла подсветката. Поръчва се директно от европейският склад на сони и идва с  DHL още на следващият ден (което е много голям плюс и свалям шапка на компанията за това), сменяме подсвет и го връщаме на клиента. Цената беше изключително висока, все пак нека да не забравяме за самата марка. Гаранцията, която се дава от компанията е 1 месец. Това е срока за тест. След като издържи този тест, телевизора трябва да работи години. Обаче ние като лоялен сервиз, винаги даваме 6 месеца гаранция , за която си отговаряме само и единствено ние.  Телевизора работи при клиента по-малко от месец и подсветката отново дефектира. Сменя ме я наново , както написах по-горе. Телевизора работи още 1 месец и отново дефектира. Компанията изрази своето извинение, прати ни отново за 3 път диодните ленти и вече повече от година няма проблем и клиента си го гледа и радва на огромен екран.ТоВА обаче е един от единичните случай, в който сме имали по-сериозен проблем. Като цяло марката е издръжлива и дори и да има някой малък проблем се отстранява и си работи телевиозра с години. Много важно нещо при закупуването на телевизори е да не бъде мостра. Това много добре трябва да наблегнете и колкото и да Ви хареса телевиозра от витрината, кажат ли,че е последен, въобще не действайте емоционално и да се чувствате късметлий и да мислите, че е ок покупката. Дори и да искате да Ви свалят от цената от магазина свалят от 1 до 5% , което е смешно. Лед поколенията най-много се армотизират диодните ленти при продължително работа. Ако искате телевиозра да издържи  5 години например без да има проблем , то това може да се случи само ако телевиозра работ от 4 до 6 часа на ден. За това при нас сервизите за телевизори 30-40 процента от клиентите ни са пенсионер. Те го пускат сутрин в 5ч и го спират вечерта след 22часа и работи нон стоп. За това и ремонтите им излизат малко по-скъпи, защото се сменя цялото осветление и се преработва захраването - намалява се тока, за да има по-дълъг живот.
Ремонт на телевизори ЛГ

това беше марката , която до преди година и нещо влизаше нон стоп в сервиза. Сега разбира се измести от Филипс

ЛГ е марката , която винаги съм я препоръчвала на клиентите и ще се бъда честен с това мое мнение.
Масово хората предпочитат Самсунг телевизор пред ЛГ телевизор

Това е защото все пак Самсунг е лидер в световен мащаб. Тази марка прави и панелите на доста от телевизорите, дори и на някои модели ЛГ. Обаче например ако 43 инчов Самсунг струва в магазина 700 лева, то тогава ЛГ 43 струва 600лв. Тези 100 лв аванс, които остават или по-точно разликата в цената е закупуването на марката. Нито има разлики в панела, нито има в цветове, пиксели , функции и тн . Няма никаква разлика, просто си купувате марката. Въпреки,че моето око вижда по-добра картина в ЛГ, а като дизайн определено самсунг са по-добри. ТУК може да прочетете някой от дефектните модели на телевизори ЛГ

 

f t g