Copyright 2021 - Телевизионен сервиз


Поправка на телевизори  София

Сервизен център "Ем Джи Си" вече 10 години се специализира в поправка на телевизионна техника и е оставил зад себе си десетки хиляди доволни клиент от Цяла България. Изключително високо-квалифициран технически персонал се грижи това да бъде факт. Телевизорът е неразделна част от ежедневието на всички хора във всеки един дом, работа, офис, магазин и дори като рекламно табло. В последните няколко години, след като цяло техниката отбелязва наистина голям спад в ценово отношение - това не означава обезателно да се изхвърля старият телевизори. Поправка на телевизор, който Ви е служил години, не означава непременно смяна. След като ценово е паднало като продукт, това означава,че качеството е паднало дори под цената му. Ние като префесионалист и лидери в качеството за поправка на телевизори град София , много държим да информираме нашите клиенти или посетители дори в уеб сайта ни, защо е по-добре да си ремонтирате старият телевизор, а не веднага да се "хвърля" за нов.
След като дадена марка, цената е паднала от 3 до 5 пъти, това означава,че качеството е паднало от 5 до 7 пъти. Много често се случва ниско-бюджетните апарати, да дават дефекти и да не могат да функциониран да дадени параметри, или артикули - услуги от мобилният Ви оператор.
Модулът за цифрова телевизия, така нареченият КА модул , в ниско бюджетните апарати много често се случва да не ги разчита. След като и цената е прекалено ниска, идва и ниското качество на тунера - лош сигнал, размазване  на картина, розова картина и тн.

поправка на телевизори София телевизионен сервиз


Най-често срещана поправка на телевизори и най-често търсената поправка на телевизори в нашият сервизен център е - ИМА ЗВУК НЯМА КАРТИНА ( дефект в подсветката на телевизорът) Най-често това се случва след 3 до 5 година от закупуването на телевизора. Следователно, ако Телевизионна техника сте закупили през 2015 година на стойност 1000лв, то един нейн ремонт ще струва от 100 до 250лв ( с поред зависимост от инчовете, всеки сервиз за поправка на телевизори има ценова листа, която се определя от инчовете на телевизори). Стойността на ремонта е 10 до 25% от стойността на апарата откакто сте го закупили. По незаписан закон в световен мащаб, всеки един ремонт на дадено нещо, до 30% е одобрителен. Следователно , ако имате нов телевизор (ниско-бюджетен) 32" който сте закупили за 220 лв , която цена е определила 4 пъти по ниско качество от горе - посочения, то той ще издържи едва до края на гаранциония срок и ще има посочените дефекти като качесто.

поправка на телевизори по домовете софия
Поправка на телевизори по домовете софия по домовете.
Нека се върнем през 1992 година. Кинескопен телевизор, едно шаси, 5 масови дефекта, които елементи се носят в куфарче и се оправят за 25 минути на адрес. вместо посещение и поправка на вашия телевизор на адрес . предлагаме безплатен транспорт от и до Клиента. може да направите онлай заявка тук  .онлайн заявка

поправка на телевизори с вчупен дисплей

 

Поправка на телевизор със счупен дисплей:
Поправка на телевизор със счупен дисплей "физически" не подлежи на ремонт. Също така може и механически да се увреди. Телевизори от всички видове модели, имат по два драйвера, които с лентови кабели са вързани към "люспата" стъклото. Фабрично, те са залепени и няма как да се подменят драйверите. Това,че може да се извърши поправка " ремонт " на дефектирал панел или възстановяване на пикселите е пълна илюзия. Дисплея , няма значение дали е LG, SAMSUNG, TOSHIBA, PHILIPS. CROWN, NEO и т.н. е легенда и никога не е фигурирало като услуга в сервизите, които осигуряват услугите за ремонт на телевизори.
Всеки един диплсей математически е създаден от милиони пиксели. Един пиксел е едно квадратче, колкото повече квадратчета имате, толкова повече пиксели и толкова повече е висока резлюцията на телевизора. Пикселите е резолюция, или така наречената " разделителна способно" Ако например си направите - резолюцията 1000/500, то тогава ще имате 500 000 пиксела. Тук вече спокойно може да потвърдим, че ремонт или поправка на телевизор с увредени пиксели е невъзможна.

поправка на Led телевизори петна по дисплей

* Поправка телевизор с тъмни петна по дисплея:  ( панела ) . Често срещан проблем при всички модели телевизори. Залъгващо е да се мисли,че телевизора е замърсен отвътрешната страна. С огромния опит в сервиз за телевизори и хилядите поправки на телевизори, това няма как да се случи. Има няколко пласта филтри, преди да се стигне до задната част на панела. Ако някоя диодна лента е дефектирала, или по- скоро диод е повреден-изгорял , то може да увреди филтъра и тогава да стане тъмно петно. Или самият диод просто да спре да свети... и затъмнява мястото където се намира.

поправка на телевизори софия не се включва телевизора повреден

* Поправка на телевизор - не се включва.
Най-често това се случва, след като вече гаранцията от магазина е изтекла. Също така при природни бедствия или високо-напрежение в електроразпределението. Тогава на телевизора му влиза по високо напрежение и може да не издържи захранването. Ако имате външен приемник и той спре да работи, тогава има голяма вероятност и дънната платка на телевизорът да е дефектирала. поправка на телевиозори от този тип с дефект и на външното устройство, може доста да покачи цената.

поправка на телевизори от нисък клас или както си имат сервизен псевдоним "ниско бюджетни" .
Тип телевизор Arielli, Crown,  от вид - Вестел, понякога са много трудни за ремонт. Производителите на телевизори, още във фабриката, на самите дипслей им слагат под дисплейте лепенски , или гумирана нишка, която минава по цялата външна дължина на дисплея, което прави почти невъзможно поправка на телевизор без образ.

Колкото е по евтин  един телевизор, толкова поправката на телевизор не е рентабилна.

поправка на телевизори LG  София LCD LEDПоправка на Телевизор LG : Изключително фин и много качествен както външно така и вътрешно. Дизайнът им , винаги хващат около. Вътрешността ( платките) са прецизно направени и добре подредени, без никакви излишни или евтини изработки на пластмаса и ламарина. поправка на телевизор LG е може би е един от на приятните за поправка телевизори. Панелът на телевиозорите LG е с около 0,3мм по-добел от своите конкуренти SAMSUING, PHILIPS, TOSHIBA. Висока резолюция, достъпна цена, издръжливи и поправката на телевизор LG е доста по изгодна.

поправка на телевизори Самсунг tv repair Samsung

Поправка на Телевизор Самсунг : Samsung са Лидерите на пазара. Изключително много разновидности на модели. Всеки по-горе клас ( 5та, 6-та, 7-а , 8-а серия) позволява много повече екстри и високи резолюции. Издръжливи на дълга експлоатиация, сравнително прилични ремонти на телевизори от тази марка. Не може да надмине LG по картина, но определено и те са на високо ниво. Като лидер на пазара в телевизионните услуги, следователно и в сервизните центрове е пълно с тях. Което води до доста голямо количество на резервни части и поправката на телевизор Самсунг става в къси срокове и на прилични цени.

поправка на телевизори филипс tv repair philips

Поправка на Телевизор PHILIPS : Третия може би по класация за най-купуван телевизор. Следователно и трета позиция в ремонт на телевизори. Често срещани дефекти - няма образ, постоянно мига индикатора, забива, много е бавен. Philips телевизор, вианги е бил с най-бавният софтуер. Понякога може да те побърка от чакане. Докато прехвърлиш от 1-ви до 2-ви канал, Самсунг и LG вече са на 13 позиция. Това винаги им е било слабото място още от проектирането им. Трудни за ремонт , но успешни и сравнително рентабилни. И те като самсунг имат високи серии.. 7008, 6008 / 8007 и тн. Изключително красив дизайн. Амбилайт е система, която си е патент на Филипс. Тънки рамки, масивна структура, но често срещан в ремонти на телевизори в сервизните центрове, които се занимават.

поправка на телевизори Сони tv repair Sony

Поправка на Телевизор Sony : Сони вече не е Сони. Поправка на телевизор Сони в последните 3-4 години не е мит. Изключително елегантни и стилни. Прекрасна резолюция и дизайн. Често срещан проблем при тях е в дънните платки. Ремонт на телевизор Сони с проблем в дънната платка се състои с директна подмяна с нова. Често се срещат и проблеми с външните им захранвания.

поправка на плазмен телевизор plasma tv repair

Поправка на плазмени телевизори.
Плазменият телевизор си е S класата на телевизирите. Изключително издръжливи и ремонт на телевизор от този тип се прави веднъж на 10 години, или докато панела издържи. При тях може да се случи да работят като кинескопните телевизори като време.Ако издържи 15 години без, проблем единственото, което може да му се случи е дисплея да си е превишил 3-кратно часовото време да работи. Това се разбира след като избият леки червеникави точици по дисплея ( това са пиксели, които не се ремонтират). След като загрее повече от 30-40 минути, тези червени точици може да започват да изчезват. Поправка на телевизор плазма от този тип дефект не се прави.
Другото което може да му се случи след 10-та години е да му дефектира захранването. Това е бърз, лесен, качествен и евтин ремонт на телевизори.

Поправка на телевизор и времето което може да отнеме един ремонт на ТВ.

Много хора са зависими от телевизорите. Един ден без него и може да изпаднат в шок. Това на техниците отнашия телевизионен сервиз ни е пределно ясно. Един ремонт на телевизор не зависи само от техниците, или от високото обслужване и любезният персонал. Всичко зависи от наличието на части и от доставчици. Проблем в телевизор се открива бързо и лесно, но ремонта може да отнеме и време.
Също така, обаче съществуват скрити дефекти: Това е дефект в телевизор, в който в домът може да не работи, но в сервизът да работи. Също така да има SMD дефект по платка, който се открива много трудно и за ремонт е изключително трудоемко. Бърз и качествена поправка на телевизор отнема време.

след ремонт телевизора се тества няколко часа понякога и дни в зависимос от повредата. 

контакти телевизионен сервиз София

не се колебайте да се свържите с  нашия телевизонен сервиз 

ЗА КОНТАКТИ
Телевизионен сервизгр. София 
жк. Белите Брези  ул.Битоля Бл. 7


М-тел: 0878 82 83 85    Виваком/БТК: 087/72 382 32 

Viber  +359877238232 

whatsUP +359877238232 
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работно време на сервиза
Понеделник - петък - 9:00-19:00 ч.

   Събота - 10:00 -15:00 ч.

  Неделя - Почивен ден

 

 

 

Телевизионен сервиз Софияз за LCD - , ще Ви представим малка информация за LCD телевизори.

SAMSUNG телевизор смарт

Течнокристален дисплей телевизори (Liquid-crystal-display televisions ) (LCD TV) са телевизионни приемници, които използват LCD дисплей технология за производство на изображения. LCD телевизори са по-тънки и по-леки от електронно-лъчевата тръба (CRT мониторите) на подобен размер на дисплея, и са на разположение в много по-големи размери. Когато производствените разходи са намалели, тази комбинация от функции, изработен LCD телевизори практически за телевизионни приемници.

През 2007 г., LCD телевизори надминават продажбите на CRT-базирани телевизори в света за първи път, и техните данни за продажбите в сравнение с други технологии се ускоряват. LCD телевизори са бързо измества само основни конкуренти на пазара на голям екран, телевизия с плазмени екрани и задно прожектиране. LCD-тата са, от момента, най-широко произвеждани и продавани телевизия тип дисплей.

LCD-тата също имат различни недостатъци. Други технологии справяне с тези слабости, включително органични светодиоди (OLED), нахранени и SED, но от 2014 г. нито един от тях са влезли широкото производство за телевизионни екрани.

 

Ранните LCD телевизори са широко осмивани за лошото им цялостното качество на изображението, най-вече на раздвоено изображение върху бързо движещи се изображения, лошо съотношение на контраста, както и кални цветове. Въпреки многобройните предсказания, че други технологии винаги ще победи LCD монитори, масивна инвестиция в LCD производство, производство и електронна обработка на изображения е адресирано много от тези проблеми.

Поправка на телевизори София  -Ем Джи Си

TV serviz remont  

 

 Ремонт на майнбоард

Тв сервиз София - натрупване на прах вътре в корпуса и повреда в системите за охлаждане. Доста неприятен проблем.  Това води до прегряване на вътрешните компоненти, което от своя страна води до повреда на електрониката. Телевизора започва да държи странно - рестартира се, самоизключва се и други подобни странни действия.
Телевизионен сервиз София искаме да Ви дадем полезна информация, как да предпазите своят телевизор от повреда.
   - Използвайте в добре проветрено помещение, с минимално прах. Това ще осигури добра защата на компонентите в телевизора.
  -  Хубаво е веднъж годишно да го поверявате в нашият център за Ремонт на телевизори . - Извършване на профилактика, почистване с което се удължава живота на апарата. 

  - Ако не използвате телевизора, стои на вилата, или често пътувате в командировка - то е хубаво да изключвате телевизора от захранващата мрежа.

  - Не оставяйте статичното изображение повече от 20 мин на екрана. Това води до прегравяне на някой пиксели

  - Най-важното което трябва да знаете, е че не трябва да  ремонтирате сами у дома своят телевизор с цел да изпробвате вашите технически умея. Това е сложно и скъпо устройство, както и  последиците от такава намеса, които ще увеличат разходите за отремонтиране на телевизора. Най-добре е да се връжите с нашият ТВ Сервиз за Поправка на телевизори София.  Ние от своя страна Ви гарантираме - бърз, сигурен и с гаранция ремонт.

slide 3

Свържете се с нашият  ТВ Сервиз 

 

Допълнителни връзки 

Телевизионен сервиз SONY София
Телевизионен сервиз LG София
Телевизионен сервиз Philips София
ТВ сервиз Panasonic София
Телевизионен сервиз NEO София
Телевизионен сервиз JVC София
Телевизионен сервиз Crown София
ТВ сервиз Samsung София
ТВ сервиз Toshiba София
Телевизионен сервиз Finlux София
ТВ сервиз Daewoo София

Нашия телевизионен сервиз София предлага ремонт на Лед ,LED  Телевизири

поправка на лед телевизор

ремонт на лед телевизор

сервиз на led телевизори 

 

сервизен център за Лед, Led  телевизори 

Нашата компания има 2 сервиза - Главен сервизен център гр. София

 

ЗА ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРВИЗ СОФИЯ КЛИКНЕТЕ ТУК

 

TV serviz remont

 

Допълнителни връзки 

Телевизионен сервиз SONY София
Телевизионен сервиз LG София
Телевизионен сервиз Philips София
ТВ сервиз Panasonic София
Телевизионен сервиз NEO София
Телевизионен сервиз JVC София
Телевизионен сервиз Crown София
ТВ сервиз Samsung София
ТВ сервиз Toshiba София
Телевизионен сервиз Finlux София
ТВ сервиз Daewoo София

Наши партньори 


Ремонт на телевизори, ремонт на плазми , ремонт на кинескопни , Ремонт на LCD ЛЦД , Ремонт на лед телевизори , поправка на ел уреди ,

http://tv-service.mgc.bg

Ремонт на телевизори Samsung , ремонт на плазми samsung  , ремонт на кинескопни телевизори самсунг , Ремонт на LCD ЛЦД samsung , Ремонт на лед телевизори samsung , поправка на ел уреди Samsung ,

http://samsung-serviz.mgc.bg/ 

Ремонт на телевизори - компютри , ремонт на плазми , ремонт на кинескопни , Ремонт на LCD ЛЦД , Ремонт на лед телевизори , поправка на ел уреди ,

http://ray-bg.com/

Ремонт Philips  телевизори, ремонт на плазми Philips , ремонт на кинескопни tv Philips , Ремонт Philips  LCD ЛЦД , Ремонт на лед телевизори от марката Philips  , поправка на ел уреди Philips , LG-serviz

http://philips-serviz.mgc.bg/

Ремонт Panasonic  телевизори TV , ремонт на плазми Panasonic , ремонт на кинескопни tv Panasonic , Ремонт Panasonic  LCD ЛЦД , Поправка на лед телевизори от марката Panasonic  , поправка на ел уреди Panasonic , Panasonic-serviz.

http://panasonic-serviz.mgc.bg/

Ремонт LG  телевизори TV , ремонт на плазми LG , ремонт на кинескопни tv LG , Ремонт LG  LCD ЛЦД , Поправка на лед телевизори от марката LG  , поправка на ел уреди LG, Panasonic-serviz.

http://lg-serviz.mgc.bg/

Поправка на Grundig  телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори Grundig  , ремонт на кинескопни tv Grundig , Ремонт Grundig  LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката Grundig - монитори  , поправка на ел уреди Grundig, Grundig-serviz

http://grundig-serviz.mgc.bg/

 Ремонт - Поправка на Crown телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори Crown  , ремонт на кинескопни tv Crown, Ремонт Crown  LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката Crown - монитори  ,  поправка на ел уреди Crown, Crown-serviz

http://crown-serviz.mgc.bg/

Ремонт на - компютри , ремонт на плазми , ремонт на кинескопни , Ремонт на LCD ЛЦД , Ремонт на лед телевизори , поправка на ел уреди , computers.mgc.bg

http://computers.mgc.bg/

Ремонт - Поправка на Crown телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори Crown  , ремонт на кинескопни tv Crown, Ремонт Crown  LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката Crown - монитори  ,  поправка на ел уреди Crown, Crown-serviz

Ремонт на телевизори, ремонт на плазми , ремонт на кинескопни , Ремонт на LCD ЛЦД , Ремонт на лед телевизори , поправка на ел уреди , 

http://televizionen-serviz.com/

Ремонт - Поправка на  телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори   , ремонт на кинескопни tv , Ремонт   LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката  - монитори  ,  поправка на ел уреди , serviz

http://televizionen-serviz.eu/

Ремонт - Поправка на  телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори   , ремонт на кинескопни tv , Ремонт   LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката  - монитори  ,  поправка на ел уреди , serviz

http://televizionen-serviz.net/

Ремонт - Поправка на  телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори   , ремонт на кинескопни tv , Ремонт   LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката  - монитори  ,  поправка на ел уреди , serviz

http://televizionen-serviz.televizionen-serviz.com/

Ремонт - Поправка на  телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори   , ремонт на кинескопни tv , Ремонт   LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката  - монитори  ,  поправка на ел уреди , serviz 

- системи за видеонабюдение 

-уеб дизайн

-фирмен профил 

http://mgc.bg/

Онлайн магазин за видеонаблюдение , камери, Двр DVR   AHD Камери , IP камери  NVR  и други 

http://magazin.mgc.bg/

Радар детектори , радар детектор snooper 3 zero 

http://snooper3zero.mgc.bg/

Радар детектори , радар детектор snooper 3 zero

http://snooper3zero.net

Мрежово оборудване  TP Link  , Рутери , swich, Модеми и др. 

http://tp-link.mgc.bg/

 Главен парньор на http://avi7.de/ Системи за видеонаблюдение - Онлайн магазин за видеонаблюдение , камери, Двр DVR   AHD Камери , IP камери  NVR  и други

http://video.mgc.bg/

  Системи за видеонаблюдение  Германия  Берлин - Онлайн магазин за видеонаблюдение , камери, Двр DVR   AHD Камери , IP камери  NVR  и други

http://avi7.de/ 

Изграждане на уеб страници  и дизайн  WEB dewoweper 

http://web.mgc.bg/ 

ПОПРАВКА на УПС устройства  UPS

http://remont-ups.mgc.bg/

http://serviz-cherna-bqla-tehnika.mgc.bg/

Ремонт - Поправка на  телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори   , ремонт на кинескопни tv , Ремонт   LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката  - монитори  ,  поправка на ел уреди , serviz

Пълнене на тонер касети 

http://tonners.mgc.bg/

Онлайн магазин за видеонаблюдение и др  , камери, Двр DVR   AHD Камери , IP камери  NVR  и други

http://shop.mgc.bg/

Ремонт на телефони  GSM Smartphones   поправка на вчупени екрани  ,спукан дисплей  и др 

http://gsm-serviz.mgc.bg/

Ремонт на телефони  GSM Smartphones   поправка на вчупени екрани  ,спукан дисплей  и др  в Германия Берлин  

http://smartphonereparatur-berlin.de/

Продажба на лаптопи втора въка 

http://laptop-vtora-raka.mgc.bg/

Уроци  за любовта

http://love.mgc.bg/

Ремонт - Поправка на  телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори   , ремонт на кинескопни tv , Ремонт   LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката  - монитори  ,  поправка на ел уреди , serviz

http://monitori-remont.televizionen-serviz.com/

Ремонт и поправка на мултимедиини проектори 

http://multimediini-proektori.televizionen-serviz.com/

Форум за телевизионен сервиз 

http://forum.televizionen-serviz.com/

Квартири гр. Китен   нощувки 

http://kiten.mgc.bg/ 

Ремонт - Поправка на  телевизори  и монитори TV , ремонт на плазми - Plazma  телевизори   , ремонт на кинескопни tv , Ремонт   LCD ЛЦД тв и монитори  , Поправка на лед телевизори от марката  - монитори  ,  поправка на ел уреди , serviz

http://tvserviz.com/

{eks}{/eks}

Подкатегории

f t g