Copyright 2023 - Телевизионен сервиз
Четвъртък, 26 November 2015 02:14

SUHD TV (Samsung) vs. UHD 4K TV vs. OLED TV (LG) 2015

Написана от
Оценете
(0 гласа)

SUHD TV (Samsung) vs. UHD 4K TV vs. OLED TV (LG) 2015

КАКВО Е SUHD? КАКВО ПРАВИ AN UHD TV A SAMSUNG SUHD TV?

( телевизионен сервиз София )

 

За 2015 г. и 2016 Samsung има нов прякор за него е 4K телевизори. Защо да е спокойно, когато можете да подправка нещата малко? Това е SUHD. В "S" означава Super. Добре, тук са данните за това какво прави SUHD. Първо, има нова система на цветовете, използвани нарича DCI P3, който има по-широка цветова гама или спектър или палет - го наричат ​​това, което ще е по-голяма гама от цветове. Това е цвят dispursed и представени допълнително чрез Crystal технологията Nano, която е конкурентна технология Quantum Dot технология, използвана от някои от другите производители на хардуер. Комбинацията от двете се подобри цвета. Тя се натъква на по-рафиниран, по-чисти и по-определена от предходната 4K телевизори. За мен, това е подобрение с 10% на цвят представителство. На следващо място, SUHD състав има brigher подсветка, която е способна да удря 1000 нита яркост при пик и произвеждат по-наситено черно, както и, че това е по-difficule да се различи. На последно място, всички SUHD телевизори в подреждане на Samsung имат имуществена Samsung разработен Tizen операционна система за Smart TV макар че това не е част от това, което отличава една SUHD. SUHD е всичко за тези модернизирани UHD характеристики за качество на картината.

С цялата тази работа, Samsung е извървяла дълъг път в улов Sony, която произвежда най-доброто 4K UHD телевизори през 2014 г. (най-големи разходи за топ моделите).

Попитахме Samsung на CES 2015, ако те ще се произвеждат никакви OLED телевизори тази година и отговорът беше категоричен: "Не". Вместо това, тук са данните за това, което прави Samsung SUHD. Първо, има нова система на цветовете, използвани нарича DCI P3, който има по-широка цветова гама или спектър или палет - наречете го щете, това е по-голяма гама от цветове. Това е цвят dispursed и представени допълнително с Nano Crystal Technology Samsung, която е конкурентна технология Quantum Dot технология, използвана от някои от другите производители на хардуер. Комбинацията от двете се подобри цвета. Тя се натъква на по-рафиниран, по-чисти и по-определена от предходната 4K телевизори. За мен, това е подобрение с 10% на цвят представителство при показване 4K съдържание. На следващо място, SUHD състав има brigher подсветка, която е способна да удря 1000 нита яркост при пик и произвеждат по-наситено черно, както и, че това е по-difficule да се различи. На последно място, всички SUHD телевизори в подреждане на Samsung имат имуществена Samsung разработен Tizen операционна система за Smart TV макар че това не е част от това, което отличава една SUHD. SUHD е всичко за тези модернизирани качествени характеристики UHD картина, по-специално разширената цветова гама чрез Nano-Crystal, на по-ярка LED подсветка и цветова система DCI P3.

 

Ако ви се развали вашият телевизор не се колебайте да ни потърсите Телевизионен серивзиз София ремонт и поправка 

 

Samsung's curved UN65JS9500 SUHD

Samsung's curved UN65JS9500 SUHD

Сравняване на новия Samsung SUHD телевизори на LG за нов OLED телевизори 4K, нека да стигнем до техническите аспекти от пътя на първо място. OLED телевизори 4K UHD не разполагат с LED подсветка. Вместо това, органичните светодиоди (органични светодиоди) са всеки осветени (с електроди). С други думи пикселите имат собствен фосфоресцираща.

Качествено, ние продължаваме да виждаме OLED 4K като имащи ясно предимство пред всички видове LED подсветка 4K UHD телевизори. Sony и през миналата година, различна от производителя, е ни каза, че те са имали проблеми с OLED по отношение на надеждност. Но LG е като OLED 4K по целия път през 2015 г. с много модели се въвеждат и ако докладите за надеждност се окажат по-добри, ние очакваме от тях да се справят изключително добре в тази интересна TV технологията война. Очаквайте голяма пазарна тласък от Sony, Samsung, Sharp, Panasonic и насърчаване на 4K UHD (и SUHD) TV технология, докато омаловажавайки OLED технология.

OLED 4K предимства на LG са много сходни с предимствата на плазмената над LCD телевизори. Те имат по-добри ъгли на видимост, по-добра странична нива на черното, няма проблеми с подсветка еднородност намесва с контраст. И в действителност цветовете на OLED телевизорите са само по-красива за мен. Вярвам, че всички тези широка цветова гама технологии, използвани от Samsung и други, са просто за да ги направи по-OLED-като в тяхното цветово представяне.

LG's curved 4K OLED TV 55EG9600

LG's curved 4K OLED TV 55EG9600

Може би това, което трябва да бъде най-големият разглеждането често се пренебрегва. Кои TV технология и производител ще представи 1080p, 720p, 480p и. Ние винаги видите тези топ ниво телевизори в най-добрата им светлина с популярно съдържание 4K UHD изпомпват. Но как те се справят с нормалните висока отчетливост и стандартни дефиниция сигнали? Това със сигурност ще се различават от технологията за мащабиране, използвано от всеки производител, но аз вярвам, OLED 4K има ясно предимство, както и тук, тъй като има по-малко работа за обработка на двигателя на телевизора трябва да направя, за да произведе отличен контраст и цвят. Въпреки това, ние признаваме, че една наистина превъзходна обработка на двигателя (свидетел миналата година Sony XBR-X950B серия) ще победи във всеки екран над бедни преработка.

Ако ви се развали вашият телевизор не се колебайте да ни потърсите Телевизионен серивзиз София ремонт и поправка 

как да изберем новият си телевизор може да видите на следния линк : Как да изберем новия си телевизор

 

Прочетена 3243 пъти
Още в тази категория: « SUHD TV (Samsung) vs. UHD 4K TV vs. OLED TV (LG) 2015
f t g