Copyright 2024 - Телевизионен сервиз

43pfs5503/12 ПОПРАВКА НА ТЕЛЕВИЗОРИ ФИЛИПС / Philips София

43 now
Сервизе център Ем Джи Си е лидер в извън гаранционното обслужване на телевизори Филипс. Вече повече от 13 години сме специализиране в ремонт на телевизори Филипс София. В тази статия ще говорим за нов модел, който вече навлиза по сервизите. Най-гадното е, че доста от моделите са гаранционни, а вече току що излезлите от гаранция телевизори от този модел започват да заливат сервизите. Не ни се мисли какво е било в гаранционен срок. Филипс е марката, която е доста предпочитана от потребителите. Може би за това,че цената е достъпна, а качеството и картината не са никак лоши и не отстъпват толкова много на Самсунг и Лг, които са лидер в продажбата на телевизори. За съжаление този модел има един доста коварен дефект и той е в дънната платка

Дефект в дънната платка. 
При всеки един проблем, дори и на първо четене да изглежда лесен , трябва да се свържете със сервиз за поправка на телевизори Филипс. Не четете много в интернет как са успяли с флашване да си оправят телевизора, или че телевиозора е за ъпгрейт и всичко ще се оправи. 
Много често хората правят още по-голям проблем, когато се опитват да ъпдейтнат телевизора. Когато го правите това .. трябва задължително да е с празна флашка. Не трябва да има нищо в нея. Също така колкото е по-малка паметта на флаша , толкова по-добре. Мислим,че 2 Гб е най-добрата алтернатива. Също така доста хора не знаят какво правят, телевизора не тръгва и докато телевизора захапе флашката и се опитва да качи новия софтуер.. хората го прекъсват или се случва нещо. Тогава щетите стават доста по-сериозни.
Но сега да обърнем внимание на генералния проблем в този модел телевизор - дънна платка


filips 43 nov

Този модел телевизор има само една платка под капака. Захранване , майнборд и захранвето на подсветака - всичко това е събрано в една платка. Тъй като казахме,че е нов като модел и точно един единствен път с днешна дата е пристигнал в сервиза такъв телевиозр 07.2022. 
Не иска да се стартира. Червеният индикатор свети , но не приема командите от дистанционното, нито от бутоните. Платката се предлага на този етап само и единствено от Филипс. За това ако Ви се случи нещо подобно се свържете със сервиз за поправка на телевизори Филипс. Не е далеч времето, в което пазара ще  бъде залят от платки за тези модели. Предимството да нова или втора употреба платки. 
Новите платки могат да се закупят само и единствено от Филипс. Цената на подобна платка ще е над 50% от стойността на телевизора в магазина от неговото закупуване. Също така официалните сервизи дават по 1 месец гаранция. Независимо от това,че платката е нова. 
Когато е втора употреба , тя е свалена от телевизор със счупена матрица. Повече сервизи разполагат със стотици такива платки и никога не са имали проблем да дават от 3 до 6 месеца гаранция. Цената е 3 пъти по евтина и 99% от случайте ремонтите са успешни и дълго-годишни. Горе на посочената снимка сме дали ясна представа какво  представява платка. Както сами може да видите .че е доста нестандартна. Всички нови китайски телевизори както е този филипс .. както. и много марки особено от ниско бюджетните се правят в Китай... там всичко е насъбрано в една платка. За това много по-лесно дефектират и ремонтите им на компонентно ниво няма как да се случат и единствено остава с подмяна на цяла платка. 
Хубаво е и да коментираме и подсветките. Но няма как да го направим. Все още са гаранционни и не ни се е налагало да отваряме до подсветките. Най-вероятно като са китайски и  е 43" , то вътре е сигурно с 3 диодни ленти от 8 или 10 диода. Стандартни за китайските телевизори. Дисплея е една идея по-дебел и е по-лесен за разглабяне. 
Ако имате такъв модел и дефектира, не се колебайте да се свържете с нас. Ние постоянно се развиваме и научаваме и се справяме с всички нови неща , дефекти и проблеми в телевизионната техника. Може да се свържете с нас след като натиснете - ТУК

Нашият телевизионен сервиз за Филипс София в полза на клиентите ни предлагаме безплатна консултация по телефона. Не се колебайте да се възползвате от нея.Разполагаме и безплатен транспорт в рамките на град София.  Действаме светкавично и ще получите диагностика до 24 часа и ремонт до 48 часа. Има минимални случай . който са веднъж на сто , в които сме зависими от части или очакваме тяхната доставка, а тя се бави поради ред причини. 
Ако статията Ви е харесала по долу ще дадем няколко линка с други интересни статии за телевизори Филипс
Ремонт на телевизор Филипс 55PUH4900/88. Има звук, но няма
Ремонт на телевизор Филипс 43pus6501/12 Има звук,но няма картина

Сервиз за поправка на телевизори Филипс София
Ремонт на телевизори Филипс София
Тв сервиз Филипс София
Телевизионен сервиз Филипс София
Сервиз за телевизори Филипс София

#Сервиз #телевизори #поправка #ремонт  #София  #тв

f t g