Copyright 2023 - Телевизионен сервиз

55 inc filips55PFK7199/12 Ремонт на телевизори Филипс

Поправка на телеизори Филипс PHILIPS София. Ем джи си сервиз е специализиран в ремонта на телевизори Филипс. Имаме дългоогодишен опит в ремонтните дейности на телевизионната техника. Тук в тази статия ще ви опишем някои от дефектите на високия клас модел от марката Филипс.
Най-често срещаният дефект в този модел телевизор е дефектирането на дънната платка. Може да познаете,че тя е дефектирала по няколко форми и състояние на телевизора.
При пускане на телевизора, тръгва и показва логото Филипс както е нормално, но след няколко секунди изчечва картина, но звук има. Лед подсветката свети и не трябва да се заблуждавате,че е изгоряло осветлението. Като напишите във гугъл за този проблем.че има звук, но няма картина излиза,че е дефектна подсветката и има един милион статии подобна на тази, в която пише какво точно е. Ако не може да разберете дали подсветката свети, или когато е тъмна стаята вечерта и пуснете телевиора ще видите,че екрана е тъмно сив. Това означава че лед баровете вътре светят. Също така може да се разбере, като почукате по дисплея и след почукванията остават едни бели сенки - ледовете светят.Ако искате и Ви интересува повече инфорамция се свържете със сервиз за ремонт на телевизори Филипс PHILIPS София
Номера на дънната платка е 715G6080-M0D-000-005K, но трябва да знаете,че това е номер модел на платка. Трябва телевизора да се отвори и да се видят още доста номера. Има бели стикери, които отговарят за диплей, софтуер и тн неща, които определят точната платка за точния панел. Когато дори и една цифра се разминава телевизора няма да тръгне. Например има друг 55 инчов съшият филипс, който номера на платката е 715G6080-M01-000-005K. Погледнете сега и двата номера и вижте къде е разликата. Вторият номер може да е от същият модел телевизор , но с по-различен дисплей или функции на телевизора. Въпреки,че вторият номер най-често се среща в 42 и 47 инчови телевизори. 
dynna platka filips 55

Това представлява платката. Виждате ,че има бели стикери, на които има определени номера, които са много важни. За това е хубаво телевизора да отиде във сервиз за поправка на телевизори Филипс PHILIPS София . Също така е хубаво да се знае,че модела е на повече от 5 години и платката едва ли се доставя вече от Филипс. За това повечето платки, които са на пазара са втора употреба и цената им хич не е евтина. Това е защото много дефектират тези платки. Следователно като е втора употреба не е ясно колко време ще изкара, но телевизора е толкова красив и успешен като всички други екстри,че си заслужава рискуването да се закупи платката втора употреба. Ако имате още въпроси или ви интересува нещо , то не се колебайте да се свържете с нас и да ги зададете. Имам професионалисти, които ще отговарят на всеки един ваш въпрос. Може да го направите след като натиснете - ТУК
Още нещо много важно по темата. Дънната платка дефектира също така и от природните бедствия. Когато дойде дъждовния период с многото гръмотевици през май месец и началото на юни , задължително си изклюзвайте контактите. Телевизора може да издържи да е вкл в контакта и при по-тежки гръмотевици нищо да не му стане, но приемниците, които се позват от кабелните доставчици горят много лесно и нямат защити и целият ток минва през тях по HDMI портовете и отива директно в дънната платка и я смазва на 100%. За това когато отивате някъде на почивки и няма да ви има повече от 1 ден е хубаво да изключвате напрежението навсякъде, за да избегнете повреди на уредите в дома. 

Проблем с лед подсветката. Има звук, но няма картина , а екрана е чисто черен. При подобен дефект няма какво толкова да му мислите. Веднага се свръжете със сервиз за телевизори Филипс PHILIPS София. Това е дефект, който може да се отстрани единствено и само в сервиз.back light filips 55

6 реда двойни ленти. Дори и само един диод да дефектира спира цялото осветление. Има изписани мноого инфорамция в Гугъл за това как се сменят или има много клипове по мрежата, но не е толкова лесно колкото изглежда. Тези модели имат много винтчета. За да се стигне до диодните ленти. Производителя също така е сложил доста предпазни лепенки , а дисплея също може да е залепен. Това крие много капани и много лесно може да се увреди диспеля на телевизора. Свържете се със специалист в ремонт на телевизори Филипс, за да може телевизора да си остане цял. Това са 6 волтови диоди и държат цена. Един такъв комплект може да е около 150 лв нов. Само нашият сервиз дава 6 месеца гаранция за подобен ремонт, защото гарантираме за качество на ремонта. Дори страничните предпазни рамки, на които лято дисплея са с малки винтчета. Диодните ленти също. Дори и това,че новите ленти са с фабрично двойно лепящи лепенки е хубаво да се върнат винтовете за всеки случай. Все пак в работен режим телевизора - диодите излъчват топлина и не се знае колко ще държи това двойно лепящо. Всяка една лента има по 5-6 винчета. Играчка е. Този голям телевизор не е никак лесен за ремонт и за това повечето сервизи имат от 100 до 150 лв цена за труд, защото освен,че крие рискове и е напрежение докато се отремонтира, може и да отнеме часове до пълното му завършване на ремонта.

Ако статията Ви е била интересна то може да споделим с вас още няколко такива с подобни проблеми. Може да ги прочете:

Ремонт на телевизор PHILIPS 55PFS6609/12

49PFS4131/12 РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ ФИЛИПС

Сервиз за телевизори Филипс София
Ремонт на телевизори София
Поправка на телевизори София
Телевизионен сервиз Филипс София

f t g