Copyright 2023 - Телевизионен сервиз

40 uh lg LG 49UH6207 ремонт на телевизори ЛГ

Ремонт на телевизори ЛГ София, Поправка на телевизори Лг - Ем Джи Си ще опишем в тази статия проблемите с този модел телевизор. Тези поколения от марката UH,  UK имат два най-често срещани дефекта. Едните модели имат слаби подсветки, а другата половина проблем с дисплея, но за съжаление този модел има и двата дефект. Даже при токов удар може едновременно да посинее дисплея и картината да започне да прескача, което е дефетк в дисплея.

 При дефектиране на диодното осветление, картината не изчезва веднага , а започва да става леко синьо-лилава. Това е защото когато диодите вече са пред изгаряне не изгасват веднага,а започват да светят в синьо. Понякога може да започне с един диод, докато цялата картина не стане в синьо. Ще започне да предава като голяма тъмно синьо петно, после може още едно и още едно , докато цялата картина не стане такава. Има много хора, които не забелязват и не им пречи. Това предимно за възрастните хора, но няма да свети дълго в тъмен цвят , а ще дойде момент , в който изцяло ще изчезне картината.ledpodswet

4 реда двойни ленти 8 броя ленти с по 4 диода. При подобен дефект на вашият телевизор се свържете със сервиз за ремонт на телевизори ЛГ LG . Лед подсветката не трябва да се сменя в домашни условия, или ако нямате нужната квалификация и опит да го направите. В противен случай рискувате да увредите телевизора , а най-вече самият дисплей. Всичко в производството е изчислено до милиметър и най-малката грешка може да пукне дисплея и тогава телевизора няма да е годен за употреба , няма да може да се смени дисплея и ще сте за нов телевиозр. Лед осветлението е най-често срещаният дефект и може да има много клипове в мрежата как се сменя и какво трябва да се направи и на пръв поглед е лесно , но има още доста значителни неща. Подсветката може и да изгаря и от дефект в захранващият борд. Там е инвертора , който захранва диодите и проблем да има в борда. Дори и да се смени осветлението ако има проблем в захранващата платка , то повторното изгаряне може да е в най-кратък срок. Също така китайските подсветки, които се продават в пазарната мрежа , особено за лг имат много проблем със снатките и прекъсват и понякога се налага да се правят мостове. При монтажа на подсветката тя тръгва и виждате ,че свети ,но при затваряне на телевизора и малко разклащане проблем със снатките веднага се поевява и ще се наложи повторно отваряне на телевизора. За това се обърнете към сервиз за лг телевизори

Дефект в дисплея:
Това може да се каже ,че е дефект, който дори самите ние не харесвам. Понякога се поевява след 15 минути работа. Както написахме по-горе , при нас са идвали телевизори със посинели екрани , но с дефект в диплея и то точно от този модел на Лг. За това вече като дойде в сервиза такъв телевизор и видим ,че има дефект в подсветката го оставяме поне час да поработи , за да сме уверени,че дефекта е само в лед подсветката. 
Когато има дефект в панела, дисплея започва то долната страна да премигва, накъсва и прави хоризонтални черти. Повечето случай тези панели са Филипс. Както и има телевизори Филипс, които имат същите проблеми. 
Да , малко странно е телевизор ЛГ, а е с дисплей на Филипс. Всичко е филипс. Само софтуера е ЛГ и рамката отпред на която пише ЛГ.
За съжаление това няма ремонт. Стигне ли се до такъв проблем с дисплея , трябва да си закупите нов телевизор. Това,че е марка ЛГ и е Филипс и прави такива проблеми не означава,че трябва да се откажете от марката. Както всички уреди било телевизори, перални, сушилни, та било. и коли си имат слаби места. Толкова често го прави , дори когато е нов телевизора. Ако имате късмет да е в гаранция , най-вероятно ще Ви го сменят целият телевизор. Вече е почти невъзможно доставката на дисплей. Цената на един дислей е 80% от стойността на телевизора като стойност нов в магазина. Например ако 55 инчов телевизор стува 900 лв , дисплея е на цена около 700 лв и като се заплати цена труд още от 100 до 200 лв в зависимост от сервиза и той стана точно като цената за нов телевизор. Оторизираните сервизи работят на евопейски стандар и за това при тях е малко по-висока цената за труд, но може да бъдете сигурно,че частите ще се оригинални. Това обаче не прави другите извънгаранционни сервизи по-ниско нивото им , или ще работят с части менте. Това не е така и може да получите сполучлив ремонт както и в оторизиран сервиз. Гаранцията , която се дава в оторизираните сервизи обаче е месец. Извън гаранционните сервизи дават от 1 до 12 месеца гаранция. Нашият сервиз за ремонт на телевизори ЛГ е точно такъв. Ние искаме клиентите да са ни спокойни и сигурни в това, което прави и за това може да си позволим високи гаранции. 
Тов е за този модел телевизор. Няма други дефекти. Дънните платки са здрави и сполучливи. Единствено може да дефектират при токов удар или гръмотевични бури, но това няма да е голям проблем за всеки сервиз. След като има фабиричен дефект в дисплея, който се поевява още в ранните години от закупуването, дънни платки има навсякъде и след като не са проблемни , то не се черпят и цените им са ниски. Но това не трябва да Ви отказва когато не сте вкъщи и сте някъде на почивка за повече от уикенда да изкл всичко по мрежата, за да няма поразии. 
Ако имате някакви въпроси по този модел телевизор, или случайно някакъв друг проблем с него, не се колебайте да ни потърсите. Нашият сервиз за телевизори Лг предлага на стоите клиенти безплатна консултация по телефона. Не се притеснявайте да ни задавате всякакви въпроси и ние ще ви отговорим на всичките. Проблем с YouTube , Netflix е малко по-сложно да се обеснят проблемите по телефона.
Ако статията Ви е харесала може да я споделите на приятели и познати. 
Ако искате да се свържете с нас, може да го направите след като натиснете - ТУК

Нашият сервиз предлага и безплатен транспорт за телевизори ЛГ в рамките на град София.

Поддържаме всички квартали на град София 
Ремонт на телевизори ЛГ Бели Брези
Ремонт на телевизори ЛГ Борово
Поправка на телевизори ЛГ Манастирски Ливади
Сервиз за телевизори ЛГ Младост, Лозенец, Лагера, Хиподрума, Славия , Красно село и други
Всички квартали в предградието на столицата се заплаща транспорт 50 лв

f t g