Copyright 2023 - Телевизионен сервиз

Ремонт на телевизор Сони  KDL-43W809C.

Най-често срещан дефект :

В захранващият външен адаптер. Ако телевизорът не иска да тръгне и индикатора му не свети въобще, това е гарантирано дефект в външното захранване. Имат много голямо слабо място в тях.  Големият златист кондензатор направо се взривява и тотално изгаря целият адаптер и нанася големи щети. 3M1549 PET. Обърнете се към сервиз за поправка на телевизори. Само смяната на този кондензатор няма да оправи дефекта. Сменя се целият адаптер, може и да има щети вътре в самият телевизор.

Друг често срещан дефект при тях е дънната платка. Ако апарата се стартира и постоянно се въртят шарените топки на софтуера, това е дефект в дънната платка. Има и някаква минимална причина , проблемът да е във софтуера. Обаче  не правете опити да го актуализирате с флашка или някакви други подобни методи. Няма да имате шанса да го възстановите. Обърнете се към сервиз за поправка на телевизори.
По-лошият вариант е да е дефектна дънната платка:

1-893-880-21 - това е номерът на самата платка. Най-добрият вариант е да се смени с нова., защото си имат фабрични дефекти и при закупуване на втора употреба не е ясно колко живот още има в нея.

 

Ремонт на телевизори София.

f t g