Copyright 2023 - Телевизионен сервиз

Сервиз за поправка на телевизори Самсунг

Ремонт на телевизор Самсунг ue40f5500aw

Тъмна картина. 
При този модел много често се забелязва потъмняване по ъгълите на телевизора. Много често това е частично отказва на лед подсветката. Разбира се има случай,в които изцяло изгасва осветлението. 
Когато е частично сме имали случай, в които има "запален"led bar samsung

така изглежда диод, които е преработил от работа. Само един такъв диод да прекъсне по този начин , апарата ще си работи, но ще е тъмна картината. 
При подобен проблем Ви съветваме да не го гледате и да се обадите на сервиз за поправка на телевизори Самсунг

Този модел на самсунг има 5 диодни ленти. Цената на диодите е под 100 лв , но не препоръчваме сами да сменяте осветлението, защото не е много лесно и телевизора се разглабя до основи. За да спестите труда, който е повече от частта , рискувте да увредите апарата. След подобна смяна на цялото осветление може да си работи още поне 4-5 години. 
Това представлява осветлението: Ремонт на телевизор Самсунгue40

Също така тези модели имат проблем с Wi Fi. Остарявт и не поддържат платформите на приложенията. Много често yuotube тръгва и работи 10 мин ути и блокира. понякога даже иска и да тръгне. Това е нормално и не може да се отстрани като проблем. 
Ако имате повече въпроси не се колебайте да се свържите с нас. Ще отговорим на всички. Може да го направите като натиснете - ТУК

Още една интересна статия за по новото поколение на самсунг        Samsung UE49NU7092U Ремонт на телевизори Самсунг .     

Ремонт на телевизори Самсунг
Поправка на телевизори Самсунг София

f t g