Copyright 2024 - Телевизионен сервиз

Ремонт на телевизор Самсунг ue32j5000ak София.

Сервизен център Ем Джи Си ще Ви запознае с някои от дефектите на този модел телевизори. Това е от първите по-ниско бюджетни телевизори от марката Самсунг. Диагонала на дисплея е 81,3 см лед подсветка. Защо имам предвид ,че е ниско-бюджетен?
Защото само като усетите лекотата и все едно носите празен кашон, може да имате представа и за материалите , които са вложени в негго. Това обаче не го прави лош телевизор, напротив даже. Цена към качество и доста задоволително. Картината е изчистен, цветовете са перфектни и на тази цена може би е едно от най-доброото , което може да вземете. По нисък клас имам предвид това,че самсунг предлагат далеч по-високи класове като 7-8-9 серия, които разбира се и цените им са 4-цифрени.
Сервиз за ремонт на телевизори Самсунг София - ЕМ джи си , ще коментираме най-често срещаните дефекти но модела.

Дефект в дънната платка.

Телевизорът не се стартира. Червеният индикатор отдолу свети, но не тръгва. Също така може да тръгне за малко , да покаже логото и пак да изгасне. Това е дефект в дъното. Понякога няма обяснение, защо дефектират, няма причина да е от от външен източник, но и това не е невъзможно. Много често цифровите декодери, игралните конзоли и тн са причина за дефектиране. В практиката сме се уверили , че най-често се случва ако дефектира от външен приемник, то това е лаптоп или компщтър
BN41-02358B Това е номера на платката. За повече информация за нея , може да се свържете със сервиз за поправка на телевизори Самсунг София. 
Ако държите в домашния условия да си подмените платката ще дадем няколко съвета. Задължително преди да предприемете поръчката и търсеното, само по модел на телевизора не става, освен ако не желаете да си я закупите директно от Самсунг, но тогава цената няма да Ви хареса много. Отваряте задния капак, задължително е телевизорът да е е работил поне 24 часа за да му падне напрежението по елементите. Дънната платка е тази, която са всички входове, памети, тунери и тн. Освен този номер BN41-02358B ( това е модела на платката) трябва да намерите номер , който е BN94 .... Това вече е точния номер за вашият телевизор, който отговаря за диспеля , характеристики, софтуери и тн. Дори само една буква или цифра да се разминава има голяма вероятност апарата да не тръгне. След като си поръчате платката, преди да демонтирате старата е хубаво да я снимате с телефона как е монтирана , за да може после ако имате проблем да си припомнята при монтажа на новата платка. Много е важно всяка букса да влезе перфектно, особено лентовите кабели трябва да сте изключително внимателни , че и най-малкото им изкривяване може да доведе до дефект на кабела или на някой от бордовете.
За повече информация се свържете със сервиз за Самсунг телевизори София , може да го направите като натиснете - ТУК

 Стикери:

Ремонт на телевизори Самсунг София - Безплатен транспорт за кв. Стрелбище
кв. Гоце Делчев ремонт самсунг телевизори
кв. Гоце Делчев ремонт самсунг телевизори
кв. Хиподрума ремонт самсунг телевизори
кв. Лагера поправка самсунг телевизори
кв. Сердика поправка самсунг телевизори
кв. Иван Вазов поправка самсунг телевизори
кв. Борово ремонт на самсунг телевизори
кв. Лозенец ремонт на самсунг
кв. Западен парк ремонт на телевизори самсунг

f t g